Lasitate sau prostie ?

Trupurile românilor ucişi în Afganistan, aduse în țară! Ceremonie de repatriere la Baza 90 Otopeni

ALEXANDRU NĂSTASE
INHOT NEWS
10/09/2019, 12:36
Trupurile românilor ucişi în Afganistan, aduse în țară! Ceremonie de repatriere la Baza 90 OtopeniGALERIE FOTO
Doi români au fost uciși în Afganistan. Sursa foto – facebook
Trupurile românilor ucişi în Afganistan vor fi aduse în țară! Repatrierea acestora va avea loc marţi la prânz. Ministerul Apărării naţionale a anunţat marţi că “ceremonia de repatriere a sublocotenentului post-mortem Ciprian-Ștefan Polschi și a lui Vasile Rădună, reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul, căzuţi la datorie în timpul îndeplinirii unor misiuni în Afganistan, va avea loc marți, 10 septembrie, în jurul orei 12.30, în Baza 90 Transport Aerian din Otopeni.”
Acum la tv. se dau secvente din repatrierea  celor 2 romani morti in Afganistan.
Dupa 40 de ani (1979) de la formarea Al-Qaida  de catre americani pentru a lupta im potriva rusilor invadatori, afganii si-au recucerit tara cu arma in mana, prin aceasta formatie militara Al-Qaida, care acum  stapaneste in mod real din punct de vedere politic si militar Afganistanul.
Dar acum dupa  plecarea americanilor de acolo (recunoscandu_se invinsi), ce  resort i-au tinut pe romani sa ramana  intr-un loc unde sunt dusmani si impotrriva lor este o formatie militara cu o experienta de 40 de ani in lupte, plus siretenia araba. DE CE SA  NE INCAPATANAM SA RAMANEM IN BATAIUA TUNULUI,  PIERZATORI DIN START NUMAI CA, SA TINEM UN APENDICE AL AMERICANILOR ACOLO PE LOC?
Aceasta atitudine se numeste crima, de care se face vinovata Romania.
In alta ordine de idei monstrul de la CARACAL FACE MOFTURI, NEVRAND SA MAI COLABOREZE :)))
IN MOD EFICIENT SI FARA  CRUZIMI, DE LA INCEPUT TREBUIA SA FIE PRIVAT DE SOMN, MANCARE, WC, APA. SI IN MAXIMUM O SAPTAMANA CEDA SI „VARSA” TOTUL. ASA RESPECTANDU-I ORELE DE SOMN CA UNUI BEBELUS, PRAGATINDU-I PACHETELUL CU MANCARE CA LA GRADINITA  LA AUDIERI, DANDU-I NUMAI APA RECE CU GHEATA SI GATIND PENTRU EL CIORBA DE BURTA, APROPO CINE A GATIT-O ? ZIARISTELE PE PIROSTRII, ASTEPTANDU-L SA-I VADA MUTRITA LUI INOCENTA, AM AJUNS BATAIA DE JOC A PRESEI OCCIDENTALE.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro