Treceți la conținutul principal

Sprint

 SPRINT LA 100 METRII GARDURI

Cum o rupe la fugă prim procurorul din Caracal la vederea jurnaliștilor după ce a fost audiat la secția specială


Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, Cătălin Zăvoianu, a fugit de jurnaliști la ieșirea din Secția Specială de investigare a infracțiunilor din justiție, unde susține că a fost audiat în calitate de martor. Zăvoianu a așteptat inițial în holul secției pentru a evita presa iar când a ieșit a început să alerge încerând să scape de camerele de luat vederi.

In mod gresit s-a spus ca judecatorul de la Caracal, vinovat de temporizarea interventiei in casa lui Dinca pentru salvarea Alexandrei a apelat PENTRU A SCAPA DE ZIARISTI LA CONDITIA LUI FIZICA DE MARATONIST. Complet gresit. La maraton se porneste in ritm moderat, tocmai pentru ca pe concurenti ii asteapta 42 de km. in 2 ore si cei care se grabesc la start termina pe ultimele locuri sau abandoneaza intre timp. Pe cand acest judecator maratonist mi s-a parut ca era inscris la 100 m. garduri, fugind de ZiARIASTI DAR PITIT, dupa o foaie de hartie A4, identitatea fiindu-i in siguranta.Vedeti cine  primeste leafa si pensii de la 40 de ani, colosale ? Acesti sprinteori antrenati sa nu dea socoteala celor care ii platesc regeste pentru o viata de lux.
Noi suntem complici pentru aceasta degradare a vietii morale a neamului romanesc.De aici decurg toate nenorocirile  abatute asupra noastra.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro