Fara asistati sociali...



0 km de autostrada construiti, 10.000 de romani morti din cauza  drumurilor proaste. Dar stau si ma gandesc la faptul ca, armata romana cand pleca in expeditii de cucerire, isi construiau  drumurile pe parcursul inaintarii lor, singuri. Era munca grea, taiau bucati de stanca, care formau pavajul drumurilor, care sunt utilizate si acum dar, aceste drumuri vor fi utilizate inca 1-2 mii de ani.
Acesti vajnici luptatori-razboinici nu erau bruiati de beneficiarii ajutoarelor sociale pentru ca, in acele vremuri nu existau, pentru ca, daca ii vedeau pe marginile drumurilor cu cate o cana de lut plina ochi cu vin in mana sau, poate in loc de cana de lut cu un craniu in mana, al unui invins, plin si acela ochi cu vin, nu ii mai trageau inima la nimic  si unde s-ar fi ajuns ?Unde si cum mai erau constructorii  romani elogiati care, au lasat ceva substantial in urma lor ?
Sau poate mai rau, isi faceau dreptate cu sabia si ce se mai faceau ei, fara puturosii intretinuti de stat pentru voturi ? S-ar fi ales praful de democratia lor !!! Si noi la ce ne mai raportam acum ???
Drumurile lor trebuiau construite cu atentie, pe ele marsaluiau zeci de mii de luptatori legionari, vestilele care de lupta trase de 4 sau 6 cai in viteza si trebuiau sa fie netede, nu cioplite la nimereala dar, imbinate cu un liant fara a i se dilua reteta ca acum. Nu exista la acel nivel coruptie, fiind in joc mobilitatea rapida a armatelor de zeci si sute de mii de legionari cu harnasament greu, reprezentand inca odata greutatea lor.
Nu se stie daca pavelele din stanci ale drumurilor, erau imbinate in ciment sau cioplite la fix, pentru imbinare cu exactitate  chiar fara  vestitele lor cimenturi, despre care am inteles ca, aceiasi reteta este valabila si azi. Poate in campanie nu aveau ingredientele necesare pentru drumurile lungi in constructie, care au dus pana in Persia si nordul Africii trecand si prin Dacia.
La toate se gandeau, in afara de, bunastarea beneficiarilor inexistenti ai ajutoarelor sociale, nu se gandeau si asta pentru ei constituie un minus urias, intins pe mii de ani. Nu poti fi bun la toate mereu !!!
Noroc cu banditii de la conducerea Romaniei alesi de noi dar, mai ales de beneficiarii ajutoarelor sociale( 3 mil.oameni la gramada), in timp ce ei beneficiarii sunt plecati, la munca la negru in UE, unde muncesc pe mii de euro pe luna. Dar nu strica  sa  beneficieze si de bunatatea prostilor care, ii finanteaza cu imbucatura de la gura lor. Ca doar de aceea sunt prosti ca, daca ar fi destepti ar da de pamant cu toti nemernicii din toate  cuiburile de  hoti, care decid in locul lor, ce sa se faca cu produsul muncii lor.
La mai mare si mai tare....

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro