Schimbarea sangelui



Nu pot sa ma abtin de la comparatii.
Am vazut cum pentru a reamprospata hergheliile in America, se merge in Alaska pentru a prinde manji masculi.
Dar este greu pentru ca, alegerea  manjilor din elicopter si de acolo din zbor sedati, se face cu dificultate pentru ca numai dupa comportament se poate alege manjii masculi(cei care sunt mai buni alergatori considerati a fi lideri inascuti).
Dupa o zi intreaga de alergat  dupa manji ,echipa s-a ales cu o iapa mititica, dar nu au refuzato.
A doua zi bucurie mare ca au prins un mascul, in care si-au pus nadejdea de a revigora herghelia, care degenerase.
Au ales acesti cai munteni, tocmai pentru ca sunt mai rezistenti traind intr-o clima aspra, cu multi dusmani printre care si ursii grzzly si se considera ca asa s-au triat in mod natural, cele mai puternice exemplare.
De ce credeti ca acei crescatori de cai aleg aceasta cale, care poate constitui un exemplu la o alegere a viitorilor politicieni de la noi?:)))
Pentru ca daca am ajuns in situatia actuala, la o clasa politica degenerata fara nici o speranta de a o inoi, pentru ca ei se aleg intre ei infractorii, alta solutie nu mai exista, decat sa aducem sange nou si nu sa ne sprijinim in babete rasuflate, bune numai pentru a proteja berzele de ger in cuibul din tartacuta lor goala pe dinauntru.
Ca si la vechile familii aristocrate din Europa si nu numai, in tagma noastra din Romania imperecherea intre ei, in ale raului degenereaza. Daca ne referim la istorie vedem la imparatii si regii Europei (si in Rusia)ca, s-a dezvoltat o caracteristica  vizibila  care insemna un bilet verde  autorizand sangele albastru. Si acest defect vizibil, era  cautat imediat dupa nastere. Din cauza ca inrudirea se facea numai intre ei, pentru a nu inrosi sangele albastru, se manifesta prin proeminenta maxilarului inferior. Cred ca ati observat si dvs.dupa picturile vremurilor acest defect, repus si in tablouri pentru recunoastere. Si a doua caracteristica a degenerarii era ca multi monarhi, erau retardati mintal daca nu chiar nebuni deabinelea, lucru ascuns poporului, tara fiind condusa de altii in toate mintile.
Numai genele bune care sa perpetueze si in politica, asa cum se aleg armasarii pentru herghelie, tot asa trebuie sa constituie bazele pentru un viitor sanatos cu sange  curat nu borsit pentru progresul Romaniei, nu ca in venele acestor babe basinoase. Romania daca nu are astfel de  exemplare masculine, sa caute acolo unde sunt caliti si mai ales cu o inima iubitoare de neam, care le bate in piept, pentru cei care si-au pus nadejdea in conduita lor patriotica. Nu spun mai mult dar,cred ca numai o dizlocare la puscarie a tuturor celor care s-au facut vinovati de distrugerea tarii si poporului nostru, impreuna cu bogatiile furate si date la altii pe nimic si activarea celor cu sange curat, poate chiar "munteni" instruiti pentru asi arata marea zestre morala si care sa vrea sa se faca dreptate, ne mai poate oferi o speranta.
Vedem cum atunci cand se enunta numele unui asa zis nou polititician, in functie importanta, cum apar crustele bolilor venerice care, abia asteapta sa erupa din nou din chiloti, dar cu ajutorul unui buget mai gras necontrolat, incaput pe laba lor paroasa.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro