HAMAS

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/scZlD_LFAdI" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Duo mustata dinti caruiati si rulou la ceafa plin cu furnici, ne arunca pentru asi da importanta intr-o confruntare directa cu HAMAS. Nu numai pe ei ii mananca spinarea ci si pe noi care acceptam tararea tarii in  atentia fortelor militare din  Orientul apropiat si mijlociu, adica in bataia pustii.
Sa nu uitam ca HAMAS anunta ca sunt gata de razboi, ca au luptatori super-antrenati  si la o adica in  lupta terorista prin atentate, ei si altii vor pierde un singur voluntar si vor omora sute sau mii. Ati vazut ce fac in Europa cum si-au sacrificat unul sau mai multi oameni si au omorat dublu sau mai mult.  Si au bagat si spaima in europeni.
Noi vorba poetului, "sa ne aparam  saracia si nevoile si neamul".
Sa cautam sa dregem prin negatie si disociere fata de acesti doi  proletari, sa nu stricam ce s-a construit in zeci de ani. Cea mai apropiata actiune este demiterea lor din aceste functii decizionale.
PS. Nu uitati ca aceste miscari militare asa zise "teroriste", spun asa pentru ca ei au argumente cu care combat aceasta caracterizare, nu sunt nici prosti, nici analfabeti, liderii sunt absolventi de universitati chiar si din Europa si stiu totul despre noi ,mai mult decat noi insine.
Sa terminam sa mai ducem tucalul americanilor.
Sa ne dea Dumnezeu mintea cea de pe urma.
Nu uitati ca acum cateva luni, cand purtatorii de tucal ai americanilor din Europa, au declarat HAMAS "miscare terorista", liderul rus a spus ferm ca nu este !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro