DRAPELUL



De pe vremea lui Decebal si mai inainte (de pe vremea faraonilor, grecilor, romanilor) exista un drapel suierator pentru a speria dusmani (acela cu cap de lup),  pentru mentinerea unitatii in lupta.
Daca drapelul disparea, insemna ca batalia este pierduta, de aceeea totdeauna cel care purta drapelul, era inconjurat de luptatori si nu era lasat la  voia INTAMPLARII.
 Spunea cineva la tv. ca bunicul lui a murit pentru ca in lupta, in razboi s-a intors ca ia un drapel de pe camp, sa-l duca mai departe. Acest gest l-a platit cu viata !
Niciodata nu s-a gandit nimeni decat cu pietate la Drapelul Romenesc simbol al invingatorilor in  lupta. Ce se intampla acum cu  dispretuirea acestui drapel al nostru (simbol al tuturor popoarelor de mii de ani) este revoltator. Ati vazut ca si luptatorii "asazisi (zic asa ca ei au augumente ca nu sunt, facand trimitere la istoria lor de mii de ani) "teroristi" HAMAS, ISIS si altii,  tin la ei (si in ranita) in cele mai grele lupte drapelul.
Acolo lupte grele sunt tot timpul dar, nu se mai face publicitate pentru a nu mai veni mercenari in ajutor din toata lumea.
Asa cum este drapelul lor, in culori, in negru, dovedeste ca drapelul este semnalul ca, sunt in  lupta si nu sunt invinsi. Odata cu disparitia drapelului in lupta,  cei implicati se demoralizeaza si se imprastie CREZIND CA TOTUL ESTE PIERDUT (daca si drapelul a disparut, probabil luat de dusmani).
NU INTELEG CE CE TINERII NOSTRII, NU SUNT EDUCATI DIN SCOALA IN ACEASTA ATITUDINE.
M-AM NASCUT IN ERA STALINISTA SI CU TOATA OCUPATIA RUSA, NOI COPII AM FOST EDUCATI SA FIM PATRIOTI, SA IUBIM TARA SI DRAPELUL SI NUMENI NU NE-A INTERZIS SI NICI ARMATA SOVIETICA NU S-A SUPARAT.
Ce dovedeste asta ? Ca nu s-au implicat in  interzicerea simbolurilor tarii pentru ca, era o cauza pierduta pentru ei si dadeau nastere la conflicte gratuit. Nu calcau lupul pe coada....
ACUM TOTUL DEPINDE DE NOI TOTI, PENTRU CA ALESII SUNT OCUPATI CU CIOLANULLL....

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro