Meritam si noi

O viata noua pentru cei care au muncit.


Dupa cat am suferit si ne-am sacrificat, meritam si noi pensionarii romani, unele vacante in  croaziere pe toate oceanele lumii. Totul depinde numai de noi. Avem o tara bogata, sa o stapanim noi, nu sa o dam banditilor din tara si de aiurea.
Dar pentru asta trebuie sa luptam pentru ca, cei implicati in furt, nu cedeaza fara lupta !

In mod nedrept si fara a  analiza in totalitate atitudinea unor votanti favorabila actualei puteri, nedreptatim si scufundam in mediocritate, o mare parte a populatiei neinformata.
Daca ma uit bine la emisiunile-dezbatere despre orice,  in care sunt invitati lideri ai pensionarilor, lideri de sindicat, parca sunt pusi sa faca sluj actualei puteri. Cu vorbe molcome liderii  sindicalistilor  vorbesc precum Ion Iliescu dupa 1990, cand facea apel la consens  si alte momeli verbale,  pentru a face pe omul cumsecade, echilibrat, care vrea binele ROMANIEI SI ROMANILOR.
NIMIC MAI FALS SI ASTA S-A VAZUT PE PARCURSUL EVOLUTIEI ROMANIEI.
 LIDERII PENSIONARILOR POATE ALESI SPECIAL, MAI RAMOLITI, MAI SLABI LA MINTE, NU CONTENESC SA  MULTUMEASCA SI SA APRECIEZE CE FACE ACTUALA PUTERTE MAI ALES PENTRU ANII 2030-2050.
Nici ei nu vor mai apuca acele vremuri, precum nu a apucat d-l pensionar Stiulete de la Vaslui dar, dadea din gura si asta  i-a adus traznetul celui de sus, APARATORUL PENSIONARILOR.
De ce dam vina pe cei care au participat la un miting,  unde au fost momiti cu un sandwich si o sticla de apa plata dar si cu 50 de lei si o plimbare gratis in Bucuresti, unde s--a vazut ca  sau preumblat (poate cautand un tufis), sa  cunoasca imprejurimile, pentru a avea ce povesti odata intorsi acasa, in locurile lor de bastina si nu au stat in soare  strigand ineptii de sustinere a sarlatanilor care, i-au imbrobodit si i-au furat si pe ei in primul rand? Caci distrugerea industriei construita de ei, alungarea romanilor in floarea varstei pe alte meleaguri la munca, furarea  bugetului pensionarilor, i-a afectat in mod direct si pe ei.
Acesti lideri de sindicat si ai pensionarilor, sunt tradatori de neam si tara si fac jocurile dusmanilor nostri.
In concluzie  sa nu ne mai lasam prostiti de cei care sunt pusi, adica liderii sindiali si ai pensionarilor si cu inima sus si sufletul curat, manati de cele mai bune ganduri, sa ne luam soarta in propriile maini si sa facem ce stim ca, este mai bine pentru noi si tara noastra.
DAR LUCRUL CEL MAI IMPORTANT PENTRU URMASII NOSTRII, SA DOVEDIM  CA NU AM FOST LASI SI STRAMTI LA MINTE!!!
Ce zicea Ioana d'Arc ? Dar Cromwell ?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro