Rapus de sifilis


Shutterstock 252139792 by9zle


Workmen at Mt. Olivet Cemetery in Chicago had to move the vault containing Al Capone’s body on February 6, 1947.

Sa nu uitam ca unul dintre cei mai teribili Bossi Mafioti nu a murit executat sau in inchisoare de batranete ci, a murit de sifilis.
Sifilisul l-a doborat !
Asta ce ne demonstreaza ? Ca dreptatea divina EXISTA!
Dar nu trebuie sa ne culcam pe urechea aia bleaga si sa asteptam ca dreptatea divina sa faca dreptate si in cazul nostru, al unui popor si a unei tari binecuvantate de DUMNEZEU CU  CELE MAI MARI BOGATII DE PE  CONTINENT. NOI TREBUIE SA FIM MEREU CU VOINTA TREAZA SI SA PROFITAM DE ORICE OPORTUNITATE SI SA ACTIONAM.
Nu cerem nimic de la nimeni decat, sa avem parte de ce este al nostru si sa traim in concordanta cu vointa si aptitudinile noastre.
Cei defavorizati sa-si duca jugul inainte si sa ne lase pe noi in pace caci, cel de sus a gandit ce face cu noi si a actionat in consecinta, distribuind bogatiile aici unde ne este locul de milenii si nimic mai mult.
Nu suntem in situatia de a face pomeni cu nimeni, poate intr-un viitor apropiat sau indepartat, cand bunastarea ne va da pe dinafara, chiar  peste cateva milenii.
Sa mai simtim si noi ca, traim intr-o tara bogata si suntem noi alesii lui Dumnezei nu altii....prin tot felul de subterfugii, care sa starneasca mila tuturor, dar ei in spate sa lucreze cu spor.
Nu trebuie decat sa facem apel la demnitate si vointa de fier cu palosul in mana, daca cu vorba buna nu se poate.
Ce zicea Ioana D'Arc acum 600 de ani? " Daca nu noi, atunci cine, Daca nu acum, atunci cand ?"

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro