Sa ne facem binele cu forta !



Poate nu am fost bine inteleasa cand spun ca, numai porin forta se poate matura aceasta clasa de banditi si apoi luat totul de la 0. Istoria ne-o dovedeste !
Pe principiul ca  pentru a manca oul, trebuie mai intai sa spargi coaja.
Nimic nu se face prin buna intelegere, ci se face binele cu forta. Aduceti-va aminte de tarul Petru 1 al Rusiei(cartea cu acelas titlu), pentru a forta boierii rusi sa nu mai mestece usturoi, a redus acest obicei doar cu  amenintarea cu taierea capului. De aceea orice boier trebuia sa aiba in batatura, un butuc gata pregatit pentru ca, daca venea Petru in inspectie si  simtea miros de usturoi si nici un ibric pe foc cu cafea, acolo unde ii stateau picioarele, acolo le statea si capul. Daca nici acest obicei,  mestecatul usturoiului pe post de guma de mestecat, nu a fost restrans fara victime, dar cand este vorba de  banditismul din tara noastra?
Tarul Petru 1 si-a autoimpus ucenicia in Europa invatand lacatuseria, prelucrarea fierului, devenind unul dintre cei mai buni lacatusi ai vremurilor sale. 
Vedem poze cu o burta in 12-13 luni la o persoana judecata definitiv, si condamnata, rentiere peste ocean cu tucalarul dupa ea.
 PE BANII CUI ? AI NOSTRII ! Trai Niniaca pe banii Babachii !
Ce asteptari sa avem de la justitia noastra ? Umbla ca melcul pe asfalt ! Asta se face cu buna stiinta, caci cei, care taraganeaza lucrurile pentru a se face dreptate prea tarziu si cauzele fiind clasate, au asigurat traiul pentru multi ani, intr-un cont secret cu euroi din strainatate. Prinde orbul, scoate-i ochii.
Stiti zicala :" PE CAI !!!!!"

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro