Sunt mandra



Sunt mandra de noi romanii. Asa saraci cum suntem, AM FOST in stare sa organizam o nunta imperiala, pe banii nostrii, furati de la noi.
Suntem precum tiganii care, fac nunti cu tone de aur care este tinichea curata sau, in cel mai bun caz imprumutat de la altii, pe care ii inapoiaza sau nu, dupa eveniment.
Dar ca si acum in  aceste momente,  nu are importanta ca suntem abandonati la rascruce de vanturi noi ca popor. Nimic nu mai conteaza, conteaza numai sa se vada ca vataful nostru care, ne biciueste cu sfichiul biciului este neindurator si noi drept multumire ii pupam varful papucului.
O nunta demna de un imparat Austro-Ungar. O nunta demna de un faraon.
Tot asa in Egiptul antic, faraonul era nemilos, avand origine ancestrala (mintea poporul), fata de cei care munceau la construirea piramidelor, cu accidente multiple de la cca. 100.000 de muncitori. Periodic faraonul se inchidea intr-o locatie bina pazita si spunea ca primeste ordine de la ....divinitate).
Asta imi place la poporul nostru ca, este masochist.
NUMAI DARUL LA NUNTA, SE SPUNE CA ESTE DE 5.000 DE EUROI.
Ce darnici suntem noi, pentru ca acesti bani, nu sunt decat de la noi (furati),doar nu credeti ca aceste pitipoance batrane (parasute vestejite catalogate de unii) de ex., au produs ceva in afara de flatulatii?

Dar aceasta nunta este nimic pe langa, nunta care va urma dintre L.D.senior si  fosta secretara. Asta daca nu  se grabesc justitiarii, sa-l bage la racoare cat mai repede. Dar poate o nunta si in puscarie are  audienta!(Tot de noi toti platita, chiar si locatia).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro