Tactici KGB-iste (temporizarea )

 



Cu cata perfidie se reia teza lui Nea Nelu, sa temporizeze nazuintele poporului. Protestele sunt dusmanoase la 1 dec. ca, se implinesc o suta de ani...bla bla bla... de parca situatia noastra se compara cu cea din Franta. La noi este chestie de viata si de moarte si ar fi prea frumos sa se inceapta  scuturarea pomului de ciori, impreuna cu frunzele si crengile uscate.
Asa ne-a tinut Nea Nelu cu cuvinte precum  consens...pe loc, pierzand trenul democratiei.
Lui Nea Nelu i-a convenit ca "mitingul"(revolutia) nu a fost autorizat si l-a pus in cea mai inalta functie.
Demobilizarea oamenilor hotarati, intra in fisa postului KGB-istilor. Inchipuiti-va ca la startul unei competitii de alergari, in timp ce toti sunt pregatiti pe pozitii, apare unul care striga " stati ca vine si Gigel acum ca, a intarziat din cauza traficului aglomerat". Ce se intampla ? Se demobilizeaza toti, aceasta este strategia si efectul este previzibil.
Asta a fost tactica lui Nea Nelu la revolutie si i-a reusit sa ne arunce in coada Europei. Asta se vrea si acum de urmasii lui, sa  ne prosteasca cu  "odata facem 100 de ani de la Unire caci, urmatoarea suta nu o vom mai prinde".
 Dar nimic nu se face cu "voie de la imparatie". Pentru ca imparatia nu vrea schimbari, vrea sa ramana totul pe loc, sa balteasca, ca acum la noi. Si  pentru ca se implinesc 100 de ani de la Marea Unire orice rasturnare de situatie politica, va ramane in cartea de aur a istoriei, scrisa cu litere de foc.
Chiar daca nu se finalizeaza nimic, este util sa stim strategia si ce experimente se fac pe noi, oameni pasnici si bine intentionati.
Romania un stat captiv !!!!

PS Politica inseamna liber la mintit, fara a fi pedepsit !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro