In ziaristi mai avem speranta

 Sunt pesimista Romania sat fara caini

Acest caz cumplit de tragic care zguduie ROMANIA DAR, NU SI PE DECIDENTI, ARE O GAURA NEAGRA.
Nu am putut sa nu fac legatura din anterioarele experiente cu armata americana, cand daca  veti urmari, veti vedea ca pe unde au avut sau au locatii in orice tara,  au astfel de incidente dramatice chiar cu moarte, fata de elevele din zona sau alte adolescente.La o televiziune s-a spus ca elevele de liceu de acolo merg la Deveselu...dupa scoala.
Acum cativa ani a fost un caz de rasunet international in Japonia, cand tot asa o adolescenta a fost ucisa. Japonia nu s-a intimidat de  SUA ci, a fortat lucrurile pana la aflarea adevarului. Adevarul era ca fata a fost ucisa, in jocuri sexuale macabre cu militarii americani. Fata nu a inviat dar SUA, a fost obligata sa ceara scuze publice Japoniei.
Imi este teama ca monstrul acesta criminal, care facea parte dintr-o retea de trafic de carne vie si care precis era in legatura cu furnizarea de fete  soldatilor de la Deveselu, sa aiba girul si al Politiei (care poate se dedulcea si ea), insa el mai dijmuia din fructul oprit. Si daca mai murea una-doua fete,  se punea batista pe tambal si lucrurile mergeau inainte.
Deci nimeni nu va avea interesul sa afle intregul adevar si de aceea criminalul a  recunoscut omorarea celor doua fete  si nu a spus nimic concret despre cadavrele lor, tocmai pentru a trage de timp, a pune la punct strategia de urmat si a prosti pe romani.
Se spune ca el nu vrea sa spuna nimic concret dar, sa ne aducem aminte ca  in timpul celui de-al doilea razboi mondial, cand erau prinsi agenti secreti si de o parte si de alta, li se facea o injectie si spuneau totul. De aceea nici un agent nu stia totul ci numai fragmente, pentru a nu se putea lega nimic folositor, de catre anchetatori.
Acum vad ca acest criminal spune ca :"Ii este frica sa spuna adevarul". Se lalaie totul pentru a se trage de timp si a nu se spune nimic concret. Sa dea Dumnezeu sa nu fie asa si totul sa fie numai la mintea unui nebun.
Decat sa planeze banuiala  unor crime la adresa militarilor americani, harsiti in treburi de acest fel adica macabre, mai bine sa se afle adevarul. Ne este frica de americani???:)))
A inflorit infractionalitatea la cote maxime, din cauza nemernicilor de la conducerea tarii cu legile lor tampite.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro