Tragedie fara sfarsit

Foto: Liderul batran al HAITEI, este atacat de lupii tineri.
Un jurnalist a spus bine ce se intampla in Romania, adica un „Festival al incompetentei”.
Asta este ce privim cu totii, aratat desantat pe micile ecrane INCOMPETENTA CRASA.
Si nu o ora ci, zile intregi  cu tot felul de imbecili din toate partile, care ne explica teoria chibritului.
Ce poate fi mai tragic pentru un popor saracit, care vede pentru cine a saracit. Pentru cei care nu-si au locul nici la curatenia oraselor.
Ei au mancat si mananca banii nostrii, ne scurge sangele neamului pana la ultima picatura, numai pentru a trai imbuibati, nefiind interesati de nimeni si de nimic, doar sa fie lasati sa-si savureze confortul lor bazat pe imbecilitate. Sunt abrutizati sufleteste, sunt insensibili la orice, sunt mai rau ca animalele. Ati vazut ca si la animale seful lup are in grija haita si trebuie sa fie destept.
Am vazut un documentar in care se arata cum se formeaza o haita de lupi, pentru a repopula tinuturi din nordul Americii, in care aceste inteligente animale aveau rolul lor in natura, au fost decimate. Acum multe zeci de ani se inmultisera asa de mult, incat se platea de catre stat omorarea lor.
Se luau pui acum care nu erau frati, se cresteau cu mare atentie, pana se stabilea o compatibilitate intre cei ce urmau a forma haita. Haita formata  trebuia sa fie bazata pe inteligenta si prostii erau eliminati fizic de la INCEPUT.
LA NOI ESTE INVERS, HAITA ESTE CONDUSA DE PROSTI.
De aceea suntem unde suntem si traim cu speranta ca, acest cosmar se va termina in curand cu orice final, adica cu aflarea adevarului pana la capat, sau inmormantarea definitiva a subiectului. De aceea am spus ca, nadejdea ne este numai la ziaristi. Numai ei  pot tine flacara interesului public aprinsa.
Si nu este de  neatentionat, ca acolo unde armata americana poposeste, prima lor activitate dupa instalare este, contactarea  celor care se ocupa cu trafic de femei. Am vazut de-a lungul anilor ca in tari din afara UE, ca Japonia si chiar Orientul Mijlociu ei sunt implicati in astfel de activitati sexuale. Poate nu este bromura din mancare suficienta. Dar militarii sunt barbati in plina forta fizica si sexuala. La noi se vede ca s-a implicat si Ambasada SUA. De ce credeti ? Ei stiu ca militarii americani, pot fi acuzati ca au reactivat retelele de trafic sexual.
In tarile arabe  autoritatile s-au prins, de cat de periculosi si nocivi sunt americanii si nu numai, peste tot pe unde poposesc si sunt cu ochii pe ei pentru a  stapani daca a nu distruge, aceste activitati cu satisfacerea placerilor trupesti ale militarilor americani.
La noi de cand au venit „an fanfare”, aceste trupe trebuiau urmarite, mai ales activitatea lor extra militara, pentru a pune mana de la inceput pe retelele de  traficanti de carne vie.
Daca fetita de 15 ani a fost trecuta in noaptea, cand monstrul a fost pazit de politie la poarta in teritoriul Deveselu, unde nu are voie sa intre nici o autoritrate a Romaniei atunci, poate mai traiesc fetele sau macat una.
De aceea am spus ca se poate, sa nu mai stim niciodata adevarul adevarat. Degeaba ne batem noi capul, cu ce a fost si ce va fi. Viitorul este in ceata si numai ziaristii au liber la aflarea adevarului, nu Ministrul de Interne. Peste tot, numai ziaristii cotrobaie in toate cotloanele gaurilor negre.
Eu nu condamn soldatii americani pentru activitarile lor sexuale, ci autoritatile romane care nu au luat masuri de ingradire a activitatilor sacalilor, retelele de furnizare de prostituate (si pentru politistii zonali), lucru care l-au observat si arabii demult la ei.
Militarii americani nu sunt niste papusi de portelan imbracate in haine militare care stau cuminti in vitrine. Sunt barbati  adevarati.
Sa fim optimisti dar, cu rezerve. De ce avem atatea SERVICII SECRETE, platite regeste??? Nu pentru preventie ???
 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro