UN AMANUNT


UN AMANUNT SEMNIFICATIV, STRECURAT IN MOD SUBTIL


Bildergebnis für FOTO PERIUTA DE DINTI

La un interviu luat mamei Luizei, dansa a spus ca  intr-un raport  al procurorilor s-a spus ca in casa lui Dinca s-a gasit periuta Luizei de dinti si ca nu este adevarat ca, este noaptea mintii si ca de la dansii in casa s-a luat ADN-ul de pe periuta de dinti.
Aceasta neadvertanta este pusa cu un scop. Pentru a deturna actiunea lui Dinca,  DE RACOLARE DE FETE PENTRU RETEAUA DE PROSTITUTIE, in de a primi  din mila, pentru a ajuta aducand o fata la el acasa pentru a intretine relatii sexuale.
Mai avea sa se scrie ca,  tot la el s-a gasit si rimelul, port-fardul si chiar tampoane,  sugerand ca venise pentru o perioada mai indelungata. Aceasta atitudine a procurorilor corupti nu trebuie trecutra cu vederea, fara a arata intentiile pentru vIitor de a denigra fata si de a transforma monstrul intr-o fiinta miloasa care, a rezonat la nevoile fetei care nu a reusit sa scoata banii de la bancomat, trimisi de mama ei din strainatate.
Ticalosia este prea mare in acest caz si fiecare actiune denigratoare, este pusa cu penseta ACOLO UNDE TREBUIE A FI TRANSFORMATA IN ACUZARE.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro