Inceput de bun augur


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/EyyYqEpEaGQ" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Vad ca mitingul PSD a inceput cu dreptul pentru mine. Si asta ca, la toate emisiunile de stiri sunt anuntati cu cantecele patriotice ale Garziii de fier legionare. Asta demonstreaza ca Miscarea legionara a fost incorporata de patriotii romanii si acum este ingurgitata de Ciuma Rosie. Nici nu putea fi altfel deoarece comunistii, se fac acum frati cum se zice cu Dracul ca sa treaca puntea. Cantecele legionare au cea mai mare rezonanta in sufletele romanilor, chiar si acum dupa 80 de ani.
 Dar eu nu m-am dezis niciodata de ei pentru ca, nu sunt lasa. Am studiat si eu cat am putut si m-a dus capul, programul si activitatea legionara si am inteles ce era de inteles, adica erau patrioti si voiau dreptate cat mai repede ( cu costuri cat mai mici). Daca Marin Preda era lasat sa scrie si volumul 2 de la Delirul aflam mai multe din arhivele secrete. Se tine totul la secret, pentru a ne speria cu bau-bau.
Sa recunoastem ca multi legionari (lasi)au aderat la Partidul Comunist venit la putere dupa razboi.
Stiti gluma aceea veche :"dar unde sunt legionarii ? Au intrat in Partidul Comunist si s-au transformat in comunisti ", de aceea au disparut legionarii.
Daca legionarii nu erau demni de exemplu, nu aderau la Miscarea legionara atatea minti luminate ale timpului, inclusiv Parintele Arsenie Boca si nici comunistii apoi, nu-i prigoneau prin temnitele comuniste, in mod exceptional. Dar eu nu am vrut ca sa ajungem la vremurile despre care se vorbeste ca, mieii se vor pupa cu lupii ci, acum in momentul actual cand acesti lupi in blanuri de oaie, se prezinta  la aceasta manifestatie de iubire ca, fiind cea mai mare de la 1989 incoace, uitand de manifestatia fata de Regele Mihai la venirea cu voie de la imparatie,  in 1992 in Bucuresti, de peste un milion de oameni "pe bune".
Inceputul manifestatiei este promitator  pentru argumentul de mai sus dar, ma intriga faptul ca de la peste un milion de  oameni participanti, s-a scazut la 1/2 mil. si acum la peste 200 de mii si imi este teama ca aceste cifre umflate sa nu intre la apa, daca mai vine si ploaia pe seara. Asa ca, am vazut ca oamenii spun ca aceasta cheltuiala a statului, a partidului, a oamenilor de rand chiar si din propriul buzunar "se merita ". Urmaresc si eu cu interes evolutia evenimentelor si imi pare rau ca  nu am putut face mai mult pentru cei (Noua Dreapta), a caror imnuri patriotice le aud,  pentru  manifestantii de la ora 8 (seara 20) dar sanatatea imi este precara si la fiecare 5 minute imi este teama ca voi da "coltul",  nu-mi este frica de moarte ci, ca nu voi apuca vremurile cand lucrurile in Romania vor porni pe fagasul lor normal, asa cum meritam noi cei, care am suferit nemeritat..
Daca nu erau atat de criminali actualii (la propriu, nu la figurat), fosti securisti, poate lasam garda si eu jos, dar prin denigrarea lor si demonstrand cu fapte  gunoiul din patriotismul lor, de aruncat la groapa de gunoi a orasului Ploiesti, vreau sa-mi fac  o ultima datorie.
Nu retractez nimic din ce am scris si nu ma dezic de nimic !!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro