IMNUL ROMANIEI

Am vazut ca o anumita etnie si-a pus doliu la matura de ziua Imnului Romaniei.
Au si de ce !
Versurile Imnului  indeamna la desteptarea Romaniei permanenta si  daca s-ar destepta romanii, ar uita de toata  pudibonderia si asta constituie  un pericol pentru ei.
Ei pe unde ajung distrug totul, distrug oameni, trecutul lor si ii micsoreaza pana la a nu fi observati nici cu microscopul. Daca Imnul nu ar putea fi aruncat, DRAPELUL POATE FI ARUNCAT  PRIN INFRACTIUNE LA GROAPA DE GUNOI.
UNGURII SUNT CA TIGANII, EI NU SUNT MULTUMITI NICIODATA DE ACEEA AU CEL MAI MARE NUMAR DE SINUCIDERI RAPORTAT LA POPULATIE DIN  LUME. DE RAI CE SUNT PREFERA STREANGUL ECHILIBRULUI !
Deranjant este ca liderii unguri vin aici in Romania noastra, tocmai in  momentele de bucurie pentru noi, sa ne strice bucuria cu veninul lor dar, nu au reusit si nu vor reusi niciodata.
Liderii actuali ai Romaniei sunt prea blegi ca, sa mearga si ei in Ungaria de ziua lor si sa-i trimitem acolo de unde au venit, in Pusta adica in pustiul Asiei inegurat de furtunile de nisip si nu aici, unde  teritoriul este primitor si te indeamna sa-l ocupi, prin tupeu si obraznicie.
Traiasca Romania cu Imnul si Drapelul ei si cu oamenii  primitori, dar prea primitori! Cine ne viziteaza sa stea putin si sa mai plece si acasa la ei, caci se considera apoi ca provenind de aici si acesta idee trebuie retezata de la radacina, daca i-am lasat sa prinda radacini!
Daca nu erau incorporati in Imperiul Habsburgic, demult erau eliminati ca natie, de pe teritoriul EUROPEI.
Austro-Ungaria, numită și Dubla Monarhie împărătească și crăiască (kaiserlich und königlich Doppelmonarchie sau k. u. k. Doppelmonarchie) sau Monarhia Dunăreană, desemnează statul condus de monarhii Habsburgi în Europa Centrală și în Europa de Sud-est între 1867 și 1918. Acest stat a existat după transformarea Imperiului Austriac într-o dublă monarhie pe baza compromisului austro-ungar din 8 iunie 1867, recunoscut în Austria prin constituție începând cu 21 decembrie 1867, până în 31 Octombrie 1918 (când Ungaria a ieșit din uniune).
 
AFIRMATIA LIDERULUI UNGARIEI CA UNGARIA VA DAINUI SI CAND ACEST TERITORIU VA FI ISLAMIZAT, INSEANMNA CA TANJESC DUPA PERIOADA CAND UNGARIA DE AZI A FOST PASALAC TURCESC, CEEA CE ROMANIA NU A FOST NICIODATA.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro