RELATIA MEA CU AUTORITATILE ORASULUI PLOIESTI

 Fara voia mea sunt prinsa in acest carusel halucinant, demn de Kafka sau Eugen Ionesco

Procesul (titlul original în limba germană dat de Kafka a fost Der Process, este un romanscris de Franz Kafka (1883-1924) în 1914 și 1915, dar publicat pentru prima dată abia în 1925. El este una dintre cele mai cunoscute opere ale lui Kafka și relatează povestea unui om arestat și urmărit în justiție de o autoritate îndepărtată și inaccesibilă, fără ca natura crimei sale să-i fie dezvăluită vreodată lui sau vreunui cititor.
Comparatia cu cazul meu este superfluu (de prisos, inutil).

Vina mea este ca exist si gandesc si asta nu da bine deloc, intr-o lume a celor spalati pe creier.


 Nu mai pupati aceste creaturi ale raului.

Tare.
 De ce  "organele" SUNT TIMORATE DE SCHELETELE COMUNISTE ?
De ce dupa 30 de ani de "libertate" vechii securisti, ajunsi la varsta flatulatiilor rebele, isi fac jocurile in continuare, cu ajutorul organelor tinere si "vigilente" impreuna cu  cei care  au un IQ redus?
Chiar in "rezerva" ei, nu-si ies din  mana si actioneaza numai distrugand societatea, apeland la rezidurile sociale, calcand in picioare tot ce a avut si are activata mizeria umana.
Ce s-ar face ei fara aceste rebuturi umane?
Cu un chip blajin, aratand disponibilitatea pentru a face bine si a infiltra FARA A FI NEVOIE, PE CEI CARE SUNT SARACI CU DUHUL, DAR CARE ACTIONEAZA TINTIT.
Chiar daca acesti imbecili sunt redusi mintali, pentru reusita psihopatiei, sunt AJUTATI DE ORGANELE STATULUI, INCLUSIV DE CETATENII CARE NU-SI MERITA NUMELE DE LOCUITORI AI CETATII.
Ei impreuna cu ciracii lor, trebuiesc socotiti persona non grata in orice alta societate si feriti oamenii cinstiti de  contaminarea cu acest buboi negru,  care a decimat milioane de oameni din vechea omenire dar, care si acum pun umarul betonat pentru distrugerea  societatii noastre.
Eu am luptat singura caci, in  acest carusel al  minciunii, mediocritatii, am fost tarata nu numai eu, ci si familia mea.
Daca totul s-ar rezuma numai la vorbe denigratoare nu ar fi nimic dar,  mizeria se intinde pana  la justitie si la AMENZI URIASE, la DISTRUGEREA SANATATII pas cu pas,  intinzandu-se pe ani si zeci de ani atentand in mod criminal, la viata celor de care isi bat joc? Reteta psihopatului autentic.
Intrebarea este de ce nu se taie singurul cap asezat pe o burta  de broscoi urias,  intretinuta pe banii conbtribuabililor? Pentru ca, coruptia este mai activa ca oricand si se tin legati precum un cordon ombilical !
Fara taierea nodului gordian, pedepsirea tradatorilor de neam si inceperea crearii unei noi societati salubrizata de toate vietatile care, isi trag seva din haznaua societatii oricat de mare sau mica ar fi ea. Raul creste urias, bine manevrat de mainile dibace ale unor profesionisti in ale urii si raului. 
Metodele KGB-iste sunt in floare, mai utilizate si eficiente ca in  anii 1950 in unele cazuri, care sunt de interes pentru ei.
Vechea zicala ma reprezinta....." garda moare dar, nu se preda".
Aceste cuvinte memorabile ar fi apartinut, potrivit traditiei, generalului Cambronne, seful Garzii lui Napoleon Bonaparte, si ar fi fost rostite in timpul bataliei de la Waterloo, cand francezilor, inconjurati, li s-a cerut sa capituleze. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro