Sa facem lumina


Sus HAMAS

Doresc sa clarific faptul ca intre Al-Qaida, ISIS de o parte si HAMAS de cealalta parte, este o mare diferenta.
In timp ce primele doua au fost formate de americani, primii Al-Qaida, condusi de Osama Bin Laden  pentru a lupta contra rusilor, care au ocupat Afganistanul in 1979, ISIS formati si instruiti de americani pentru a lupta impotriva lui Assad in Syria,  dar HAMAS are o cu totul alta traiectorie. HAMAS provine din Fratii Musulmani  prima si cea mai dura formatie terorista formata in 1928.
Cum v-am mai scris imparatul Hadrian a pedepsit pe evrei in anul 60 d HR, alungandu-i pe motiv ca i-au ucis iubitul si locul liber a fost imediat ocupat de  arabi.
In 1947 americanii au vrut sa reconstruiasca statul evreu, numindu-l Israel, chemand  pe toti evreii din toata lumea, sa alunge pe arabi din Palestina, in Fasia Gaza si  sa ii instaureze pe locul eliberat prin lupte, care nu s-au terminat nici azi in noul stat, concomitent cu alungarea arabilor din Gaza.
De aceea la instaurarea  de catre americani a Primaverii arabe, care in Egypt la alegerile libere  Fratii Musulmani le-au castigat cu 67 %, alegeri anulate imediat si instaurarea actualului Presedinte Sisi "castigator" cu 97 %(SAC). Pana la  finalizarea alegerilor, HAMAS in tribunalul din Cairo Egypt, a fost desemnat legal, cu drepturi depline si s-a anulat catalogarea revenindu-se la formatie " terorista". Dupa alegerile ulterioare din Egipt  fraudate de americani, a urmat scoaterea in afara legii a FRATILOR MUSULMANI,  HAMAS A FOST DIN NOU CATALOGATA CA FORMATIE "TERORISTA".
DECI AICI ESTE O PROBLEMA DE 2000 DE ANI, IN TIMP CE PRIMELE DOUA FORMATII AL-QAIDA SI ISIS, AU FOST INVENTATE AD-HOC.
De aceea eu  postez  mesajele HAMAS considenandu-i indreptatiti sa lupte si sa apere mutarea ambasadelor la Ierusalim,(stiti ca prima noastra ministreasa a promis premierului Israelului, cu he, he, mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim, dar se joaca cu focul pentru ca, nici o tara din UE nu accepta asa ceva, dar ea nu da" socoteala" la UE si nici nu le-o arata, socoteala bineinteles, dar ce credeati, la HAMAS:)). Sa ramana prosti si sa nu o vada :)
 Paraguay a spus ca muta ambasada lor dar ei, de la capatul lumii nu au nici o relevanta, in timp ce noi ne-o cautam cu lumanarea, ca suntem aici la o aruncatura de bat.
Nu am mai urmarit luptele din Sinai, unde sunt angrenate toate formatiile "teroriste" dar am vazut in videoclipuri, ca HAMAS are cei mai urati luptatori asa cum am vazut doar la luptatorii ISIS din Libia, tara impartia acum in doua.

PS
Frăția Musulmană (deseori, الإخوان Al-Ikhwān, „Frăția”) este o mișcare transnațională islamistă înființată în 1928 în Egipt de către Hassan al-Banna (1906 - 1949) și de 6 angajați ai Societății Canalului de Suez din Ismailia, Egipt, ca reacție față de imperialismul britanic din Egipt și căderea Imperiului Otoman.
Este cea mai veche și cea mai mare organizație politică musulmană din lume.[2]
Scopul declarat al organizației este „introducerea legii lui Allah în țară”.[3]
Crezul mișcării este: „Allah este adevărul nostru suprem, Profetul este conducătorul nostru, Coranul este legea noastră, lupta este drumul nostru.”[4]
Organizația este recunoscută ca organizație teroristă de guvernul Egiptului și Federației Ruse.[5][6][7]


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro