Efecte in lant

 Efectele in lant ale neluarii in serios a punctului 8 de la Timisoara

Foto Caracatita rosie.


Acesti sacali manuiti energic de profesionisti in ale manipularii, isi arata tot timpul roadele, tinand tara pe loc, ba chiar ingropand-o in trecut prin bratul tanar si muschiulos ale noii generatii, veniti sa suga si ei la  ugerul tarii, sabotand toate initiativele care, vor sa ne scoata din haznaua cu cacat, a comunismului jegos.
Neluarea atunci in 1990 la timp, a masurilor necesare pentru salubrizarea societatii, a nascut monstrii si situatia de acum de la alegerile din  Moldova este o consecinta a acelor hotarari luate de NEA Nelu pentru, instaurarea unei democratii "originale".
Compatativ cu situatia de acum de la alegerile din Moldova se potriveste dictonul :"cum este turcul si pistolul".
Cum sa inainteze Moldova spre democratie cand de atunci a fost aruncata in bratele rusilor, care isi apara cu cerbicie  "comoara" , ce au furat, e bun furat ?
Nu vreau sa ocolesc, pentru a va aduce aminte ca situatia de la 1812, a fost cauzata de  Campania lui Napoleon  in Rusia si rusii au facut un pact cu turcii peste capul romanilor pentru, a reduce razboiul de pe doua fronturi la un singur front, prin cedarea Moldovei lui Stefan cel Mare  rusilor. de catre turci (fara nici un drept).
Am fost singuri, nu ne-a luat nici o tara din Europa apararea. Consecintele se vad si acum  fara urma de ameliorare, mai ales ca in 1990 Pactul Ribentrop- Molotov a fost anulat, numai la noi cu Nea Nelu tradatorul tarii in  frunte, nu s-a luat in seama, ca in alte tari. Asa cum era el, facand pe "omul de bine" cu "consensul "lui cacacios, cu sabotarea presei "numai o parte a presei", ne-a tras clapa si a dovedit ca, comunismul nu a murit,  a stat o perioada scurta precum carbunii incinsi sub cenusa si la prima suflare s-au revigorat  cu flacari mari de zeci de metrii si ne-a inghitit in haosul care a urmat prin urmasii lepadaturilor,  foste slugi ale unui analfabet cu  Codoiul lui cu tot.
Sa nu uitam ca Nea Nicu, a fost Niculina lui Ghe.Ghe.Dej in puscarie,  dar acolo ii era locul pentru ca, orice s-ar zice de Ghe.Ghe.Dej, a fost un lider de sindicat autentic, conducator si INITIATOR  AL BOLSEVISMULUI RUSESC,  la grevele din 16 febr.1933 de la CFR.
Lichelismul comunist este mai activ ca oricand, patrunzand precum mercurul pe  toare venele si vinisoarele  trupului romanilor, ducand la moarte sigura.
Rapanosii din provincie, scoliti la treapta cea mai de jos a securismului isi fac meseria de cacat dar, cu efecte surprinzator de  reale,  prin mimarea autenticitatii lor.
Facandu-si loc la caldurica asociatiilor de locatari, sugand acolo banisorii nevoiasilor (prin  incarcarea facturilor fara acte) DAR AVAND ACCES LA INFORMATII PE CARE LE DISTORSIONEAZA DUPA MINTEA LOR, LA INDICATIILE STAPANILOR LOR,  MANIPULAND CU NESAT MICIMEA MINTII OAMENILOR CU GANDIREA INGUSTA, DISTRUG VIETI, FAMILII,  MUNCA UNOR OAMENI CARE NU AU NIMIC, NICI CU PROSTITUTIA COMUNISTA, NICI CU CEA ACTUALA.
PS Vreau sa incep un  serial in sprijinuil afirmatiilor mele, pentru a vedea unde duce  ingaduinta fata de tradatorii tarii, care primesc sume imense si din pensii enorme, care  ar trebui recuperate si ei dusi la ...si sa li se arunce scaunul de sub picioare.
Este important ceea ce voi scrie pentru ca, ma doare inima  cand ma gandesc la romanii cinstiti si cu sufletul curat care, au plecat in Occident si mai ales in Marea Britanie, dar prin cele ce va voi scrie voi demonstra de ce sunt o sustinatoare a Brexitului.
Am fost din primul moment impotriva liderului  nationalistilor  din Anglia Nigel Farage ca, nu ar vrea sa fie vecin cu romanii si l-am criticat dar, la scurt timp am intrs-o ca la Ploiesti si am retractat totul. Dar intr-o serie de articole viitoare...adresate si UKIP....

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro