Paralela

 BRAVOS NATIUNE, HALAL SA-TI FIE !

Președintele rus Vladimir Putin a confirmat planurile de a crea un grup de lucru cu Israelul și alte țări pentru a normaliza situația din Siria odată ce ultimile buzunare ale rezistenței teroriste au fost eliminate. El a făcut joi comentariul la Moscova.
„Ideea este de a crea o structură care să includă toate părțile implicate”, a spus el.
„Ar trebui să se ocupe de normalizarea finală a situației după zdrobirea rămășițelor finale ale terorismului. Acest lucru este, de asemenea, în legătură cu retragerea militară completă de pe teritoriul Republicii Arabe Siriene, precum și cu reconstrucția statului sirian precum și păstrarea integrității sale teritoriale „, a adăugat el.
Putin și-a exprimat, de asemenea, încrederea că ultimele buzunare de rezistență din Siria vor fi curățate în curând.
Anunțul vine după întâlnirea lui Putin cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu, în cazul în care cei doi lideri au discutat despre cum să evite ciocnirile militare în Siria, în cazul în care Israelul ia măsuri militare împotriva Iranului.
Vad ca pe toate posturile de stiri ALE TELEVIZIUNILOR, SE DISCUTA SI SE DEZBATE  PROBLEMA AURULUI  DAT IN PASTRARE MARII BRITANII.
De ce se vrea a fi adus in tara si acolo sa ramana numai 5 % ?
Se spune ca, pentru a inscauna definitiv dictura de catre sleahta de la conducere,  condusa de Mustata om sucit ca, sa nu mai poata  apoi a-i fi interzisa scoaterea aurului si aducerea lui in Romania, de la loc sigur si adus aici  pentru a se imprastia in neant, asa precum bugetele tarii, de zici ca nici nu au fost. Liderul PSD spune ca pentru a tempera deficitul bugetar.
Chiar ieri se discuta ca sunt negocieri dure (v-am postat articolul)  cu americanii, de catre liderii ISIS pentru a preda  tone de aur (?) in scopul de a li se  facilita un culoar pentru iesirea din incercuire a luptatorilor ISIS impreuna cu familiile lor, din ultimul oras asaltat. Oare unde isi tin aurul ?:))
Asa au facut de fiecare data, cand  din incercuiri s-au facut culoare, contra tone de aur. Macar atat fac pentru familiile lor si ceilalti cetateni incercuiti.
Chiar ieri, Rusia si Israel au spus ca  ei lupta de partea Presedintelui Siriei contra „teroristilor”, care au fost infiintati si  finantati de americani care, joaca la 2 capete,  tocmai pentru a lupta impotriva pres. si regimului din Syria. Cred ca acolo se vrea (de catre americani), a se tine combatantii  ocupati si in buna forma de lupta, pe viu.
Cine mai intelege ceva ?
Dar mie mi-a fugit gandul la noi,  ca poate  mafiotii nostrii, au gandit sa ne faca si noua un culoar, sa iesim din incercuire si ei sa ramana cu tot si cu tot aurul. Dar mi-a luat imaginatia razna, nu are cum sa gandeasca sa scapam asa usor, de mila noastra, ci sa ramanem in veci SCLAVI.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro