Vanitate

Vanitate fara o baza reala

 Vanitate, sa dovedim cat suntem de prosti precum cei, cu care ne prezentam in PUBLIC



Cred ca pentru a reglementa originea adevarului care si asa este relativ si depinde din ce PARTE IL PRIVESTI, trebuie sa sapam adanc in primul rand in constiinta noastra.
Dar incepem prin a analiza vocabularul si apoi actiunile bazate pe vant ale televiziunilor de stiri.
Titlurile soc, groaza, tara in lacrimi si mutatul permanent dupa o buca pe alta, a prezentatoarelor mai ales ca, un  semn ca nici ele nu se simt confortabil la astfel de anunturi de doi bani care nu impresioneaza pe nimeni. Mai pe scurt, niste JOIMARITE.
De tot rasul sunt prezentarile facute mai ales la adresa interpretelor de muzica populara prezentand niste persoane celebre in  satul lor, ca fiind celebritati, iubiti de milioane de romani, ce sa mai zicem de Irina Loghin, Veta Biris sau Maria Ciobanu( sa ma scuze cei sau cele, pe care nu le-am numit dar facand o lista oricat de lunga, tot ar ramane zeci sau sute nementionati ).
Mereu am spus si nu vreau sa fiu acuzata de fixism, ce rol au toti papagalii invitati la emisiuni de dezbatere moderate de  niste  persoane care, nu inteleg nici ele ce intreaba (dar la indicatia celor din casca), darmite interlocutorii care dau dovada de o minte si mai scurta ca a lor. Am ajuns la concluzia ce este vorba de un concurs de prostie si de mila publica pentru a rotunji si asa  veniturile nemuncite ale  unor ciurucuri. Ne mai miram de ce  falcosii lideri sindicali sunt din zi in zi tot mai rotofei, care se intrec  in a linge talpile incaltamintei  liderilor politici, cu actiunilor lor cu tot. Tot acesta oportunitate o vad si la  reprezentatii pensionarilor care  au o scuza,  scleroza. Mereu am spus ca, pe pensionari trebuie sa ii reprezinte mai ales in dezbaterile televizate,  avocati tineri care sunt la curent cu legile  in vigoare  privitor la pensionari, nu de niste ramoliti care nu-si gasesc cuvintele si care ma pierd si pe mine pe drum care,ma concentrez sa  fiu atenta si sa inteleg ce spun.
Ne mai miram ca  nu numai pe plan central dar, mai ales local, viata noastra pe banii nostrii ne-o diriguiesc niste  imitatii de politicieni, de tot rasul.
In orasul nostru suntem abandonati la furiile unor infractori de drept comun, condusi de tigani care condamna la moarte fara frica de consecinte.
Reclamantii raman fara raspuns zeci de ani din partea asazisei POLITII, platita din bani publici, la fel ca si PRIMARIA.
Acum la tv. se discuta aprins ca, pensiile se vor dubla din 2021 cand PSD nu va mai fi la putere si din ce bani ??? Boala lunga moarte sigura !
PS Mai dar prosti ne mai cred idiotii ASTIA!!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro