Autocombustie

Sa dispara prin autocombrustie



Acum cand ma uit la spectacolul grotesc ce ni se prezinta pe micile ecrane, ma gandesc ce spun oamenii cand vad acest periplu de nulitati, unul mai prost ca altul. Dupa cat de mandrii merg inconstienti de micimea lor,  ai crede ca sunt somitati in politica, ca invart politica pe degetul mic de la piciorul stang. Asta daca nu ai sti ce hram poarta si numai hainele scumpe si la moda cumparate din banii nostrii sunt de ei, si daca le dai jos nu raman decat niste zdrente umane.
Nu vreau sa dau acum exemplu, de fosti politicieni in functii modesti (ex. Margret Theacer)mobilati intelectual.
M-am axat pe liderul BREXIT pentru a va dovedi cum in cateva saptamani a format un nou partid care s-a situat pe locul 1 in Marea Britanie cu peste 30 % din alegatori.
Poate a parut pentru unii hazliu dar  si cand a vorbit in sali pline, si cand a vorbit catorva cetateni si cand a fost stropit cu vopsea,  nu a demobilizat, a fost in continuare la fel de efervescent.
Am vrut sa vedeti cum se face politica de persoane care, stiu sa faca politica intr-o tara care, stie ce imporanta este politica si cu ce se mananca.
Dar acesti neica nimeni, banditi cronici, sunt capabili de asa ceva? Imbatosati, tafnosi, autoapreciati cu totii niste ratati, neavand loc in tara decat in  politica, la lada de gunoi a tarii fiind predestinati.
Dar duca-se la Dracul ca, de ei nu mai este nevoie si a sosit timpul sa  plateasca, nu numai cu libertatea ci si cu confiscarea averilor si tot nu se recupereaza daunele.
Pentru viitor nu se intrezareste nici o persoana de anvergura, totul este numai frectie la un picior de lemn scorojit si prafuit.
Cata diferenta intre discursul liderului Brexit si  miorlaielile scremutelor noastre care, nu pot  naste nici un pui de sobolan.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro