Sunt impresionata

Sunt impresionata de  aceasta adunatura care se zbate pe banii nostrii sa faca in asa fel incat sa ne mearga noua romanilor mai bine. Nu  mai contenesc sa admir aceste  nulitati care, dupa puterile lor fara nici o sansa de  rezolvare a problemelor grave ale tarii, se agita sa ne arate cat de importanti sunt ei, cat se zbat, cat  de mult iubesc Romania , cat de mult isi iubesc menirea de a face un popor fericit.
Acest exemplu de neghiobism ar trebui sa ne  dea o stare de alarma ca, pentru  progresul tarii nu se iau masuri. Isi cara cururile prin masini de lux pentru a se duce, a se vedea, a se…0, pentru ce… ca nu exista nici o finalitate. Am inceput sa o vedem pe madam ca pe o calamitate acceptabila.
Orice sacrificiu FINANCIAR FACUT DE UN POPOR, TREBUIE SA SE INTOARCA IN BENEFICII MATERIALE PENTRU EL. Dar vad ca DATORIA EXTERNA  PE DOBANZI URIASE CRESTE SI NOI NE UITAM la vanturarea flatulatiilor  urat mirositoare, dand impresia ca este parfum Chanel.
Cand ne trezim sa intelegem ca nimic nu este pentru noi ci, numai perntru binele si renumele unora CARE NU MERITA NICI MACAR mentionati la lista de intretinere a unui bloc, chiar de la Videle.
Dar  neamul nostru cu multi oameni inteligenti si cu viziune, se uita siderati  netreziti nici cu dusul de la alegerile europarlamentare si impasibili cum ACEASTA BANDA DE LICHELE SE  INSTAUJREAZA MAI BINE la conducerea tarii, aratand lumii ce popor prost conduc. Reusita era deplina numai daca  STAPANEAU UN POPOR INTELIGENT SI VITEAZ CARE CHIAR SI CU SACRIFICIUL DE SANGE II ACCEPTAU.
(Valtoarea schimbarii unui sistem social, incepe doar de cativa (pentru siguranta)si apoi vine si grosul poporului si creste ca un uragan).
.Cum sa fii multumit cand esti magarul dintre oi?
Singura solutie este sa dam un sut in chiur, acestei madame cu burete in conci ca, se ard gogosile pe foc.
Discursurile politice contra ei, nu au fost suficient de acide pentru a o indeparta ca pe o plaga purulenta. Poate ati vazut si alti lideri politici europeni care au taiat in  carne vie. De aceea au iesit pe primul loc la alegerile din tarile lor.
Nu a venit nimic gratis si nici cu pudibonderii, ci cu sabia cuvintelor bine tintite si pe intelesul tuturor.
Nu am invatat nimic si nici in urmatoarea sute de ani nu vom invata, daca nu vom fi absorbiti de nationalism caci, in toate tarile inconjuratoare tot nationalistii au iesit pe primul loc. Noua ne place sa fim  oile Europei. si asta ne va costa sump si pentru urmasii nostrii si pentru viitorul  nostru. Chiar daca se va  desfiinta UE noi vom ramane perdanti caci, ce am pierdut nu va fi recuperat. Si am pierdut mult adica, aproape totul din punct de vedere material si uman.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro