TOT RAUL ESTE SPRE BINE

 


"Partidele nationaliste au reuşit să-și creeze o bază electorală stabilă într-o perioadă scurtă de timp. Dar valorile lor ridicate de respingere simultană arată de asemenea cât de periculos ar fi pentru alte partide să le imite", a declarat Robert Vehrkamp, coautor al studiului făcut de YouGov.
Acum ca a trecut si ziua de foc, vazand rezultatele  alegerilor europarlamentare, putem face un bilant si a trage consecintele. Votul a dovedit cat de avizi sunt romanii de a scapa de ciuma rosie care nici acum nu vrea sa se dea batuta si cat de mult vrea sa faca parte din elita europeana.
Dar comparativ cu castigatorii alegerilor din tarile europene, se vede o uriasa diferenta.
In timp ce noi vrem sa fim si noi, acolo chiar pe post de catelus, ei  maraie precum un dulau.
Imi vine sa rad, cand ma gandesc ca daca acest uragan, NATIONALIUSMUL, va matura totul in cale, noi romanii vom voi sa fim si noi cu ei. Asa suntem noi in bataia vantului, vom fi cu cei puternici de moment.
In timp ce partidele CASTIGATOARE PNL  SI USR fac planuri pentru intrarea la guvernare, prima ministreasa a tarii a anuntat deja, ca nu-si da demisia.  Ce rai sunt cei care o vor PLECATA, TOCMAI ACUM  CAND A PRINS GUSTUL GUVERNARII. Sa fie imbracata zilnic cu alta rochie, sa i se astearna covorul rosu, sa apara  ca si cum atunci a fost parasutata si nu stie unde este. Ce oameni rai, vor sa-i ia jucarica.
Eu cred ca  PSD nu se va lasa usor si va lupta sa tina in fuctie aceasta habarnista, caci prin plecarea ei nu mai are altceva de facut decat, sa capituleze si el fara drapelul alb.
Dupa condamnarea cu executare definitiva, la 3 ani si 8 luni la inchisoare A LUI LIVIU DRAGNEA, SE SPUNE CA PRIMA MISTREASA VA PRELUA CONDUCEREA  PSD, DE AICI PANA LA COTROCENI ESTE UN  SINGUR PAS :))) CE SE FACE IRINUCA PENTRU CA, SE VEDEA PRIMA DOAMNA A ROMANIEI.DAR ESTE BINE CA, IL UZASE PREA MULT SI PAUZA ASTA II PRINDE BINE LA COLOANA, CA DUREREA  I SE TRAGE DE LA COTAIALA SI MAI ALES CA FACEA INVITATII LA BAIE BARBATILOR.UITE CA A FOST CU NOROC.
Lupta  pentru putere, dulcea putere, va fi crancena, dar vom trai si vom vedea.
Cel mai important lucru pentru mine este, sa vad ce imbunatatire a vietii, imi aduce mie aceste europarlamentare. Pentru ca am fost apostrofata ca, de aceea sunt negativista CA AM TRAIT PREA MULT TIMP SUB COMUNISTI.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro