Mascarada




Nu ne mai saturam de aceasta mascarada televizata  desfasurata cu mare fast pe cheltuiala noastra.
Nici lor, acestor banditi nu le este rusine dar, nici noua care finantam non les-voiles cu mare darnicie, de parca ar fi pe cheltuiala altora, nu a noastra.
Ne facem ca nu intelegem ca, isi fac reclama si campanie electorala in interesul lor, nu al nostru.
Sincer va spun ca, eu  trec mai departe caci, imi este rusine sa ma uit la acest desfrau mediatic.
Mai bine ma uit la  documentare istorice sau cu animale.
In sfarsit s-a ales liderul PSD. Cine credeti ca este :)))
Vad cu mila amestecata cu sila, cum persoane serioase de la care ai vrea, sa vezi critici dure, se balacesc intr-o filozofie cacacioase de Nimeni in drum !
Daca ling clanta puternicilor zilei, isi vor  pierde  prestanta asupra  posteritatii. S-au sters la chiur cu demnitatea lor.
Dar gandirea lor cu posteriorul, nu-i afecteaza momentan si dau cu piciorul si la urma de credibilitate ramasa.
Am rezistat numai la cateva cuvinte rostite de  noua pres. a PSD, pentru ca mi-am adus aminte de sedintele de sindicat din anii 1960.
Stiti bancul cu  "Ce este PCR ? Este tata si ce zice el face mama. UTC-ul este mama care face ce zice tata si Sindicatul este bunica, vorbeste toata ziua si nu o asculta nimeni".
Cuvantarile sunt din ce in ce mai fade, mai fara substanta in loc ca fie vii  pline de optimism, acum sunt  exprinate prin cuvinte imprumutate din era stalinista.
Aceleasi "babatii" resuscitate din anii 1950-1960.
Postez mereu videoclipuri din dreapta europeana, ca sa vedeti ca ei nu s-au culcat PE URECHEA AIA BLEAGA SI SUNT MAI EFERVESCENTI ca in campania europarlamentara. Acesta este secretul  succesului lor, fiind prezenti in atentia alegatorilor, ca nu depun armele si lupta in continuare pentru idealurile lor si ale noastre.
Discursurile PSD sunt discursuri rostite de mosi si babe, catre mosi si babe.
 Nici un nerv nu-i strabate, numai alzheimerul este evident, repetand aceiasi placa de la un gramofon defect. Pensii, punctul,... socotelile fiind facute  de catre un elev la clasa 1-a repetent, ajuns la 15 ani.
In primul rand noi suntem de vina ca, permitem insultarea inteligentei si integritatii noastre morale.
Romania nu nmai are intelectuali si patrioti (nationalisti ) PUR SANGE ???
Cand vad discursurile  NATIONALISTILOR din Marea Britanie, Franta. etc. imi vine sa-i iau la bataie !!!! Mai bine am face copy-paste dupa ei.
Mascarada s-a terminat cu muzica si voie buna, de parca ar fi sarbatoarea noastra nu a lor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

South Front ( se joaca la 2 capete)

Contele Cagliostro